maanantai 19. lokakuuta 2009

Vilinää ja vilskettä

Viime aikoina on tapahtunut aika paljon kaikenlaista. Koulussa on edelleen todella paljon tekemistä, etenkin teoria puolella. Vietän tällä hetkellä liioittelematta ainakin neljätuntia päivässä kotiläksyjen parissa. Onneksi kaikki koulutehtävämme liittyvät tällä hetkellä hevosten koulutukseen, joten aiheet ovat ainakin kiinnostavia vaikka hommaa on melkein liiankin paljon. Opiskelua kuitenkin hankaloittaa se, että tietokoneeni hajosi ja joudun viettämään tosi paljon aikaa koululla tietokoneella.

Meillä oli ensimmäinen koe nuorten hevosten kanssa jossa tuli työskennellä vapaana pyöröaitauksessa ja sen lisäksi näyttää että ne osaa nostaa jalat ja jaksaa seistä paikallaan ilman että ne on sidoittuina. Iloisin mielin voin sanoa että selvisin kokeesta kunnialla ja hyvin tuloksin.

Pieniä mutkia on kuitenkin ollut taas matkalla.. Toinen nuoristani venäytti jalkansa pienen haaverin takia ja näyttää siltä että se on poissa pelistä ja joutuu mennä kotiin. Erittäin harmillista sillä se on tosi kiva tamma ja sen kanssa sujui erittäin hyvin. Onnekseni sain tilalle tosi kivan ruunan jonka kanssa saan jatkaa työskentelyä. Ja jos jotain positiivista pitää asiasta hakea niin saan taas kokemusta uudenlaisen hevosen kanssa työskentelystä.

Treeni hevosten kanssa sujuu hyvin ja tunnit ovat erittäin mielenkiintoisia ja opettavaisia ! Jalkaninkin alkaa parantua pikkuhiljaa ja pystyn jo juostakin jonkin verran. Nyt aion kuitenkin jatkaa koulutehtävien parissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti