maanantai 7. joulukuuta 2009

Lisää kuulumisia


Sain hauskan kuvan jossa ratsastan loppukokeessa neljävuotiaalla Emblalla. Kuva kertoo säästä enemmän kuin usea sana, lunta oli ilmassa ja tuulen puuskat olivat voimakkaita. Kuvassa olen lisäämässä vauhtia laukassa, mutta tuulenpuuska työntää minua ylöspäin enkä pysty seuraamaan liikettä niin kuin ratsastajan kuuluu tehdä :P

Lauantaina oli hilpeyttä ilmassa sillä meillä oli näytös treenihevostemme omistajille. Esittelimme työmme tulokset ja näytimme miten olemme työskennelleet kanssa kuluneen syksyn aikana ja samalla he hakivat hevosensa kotii. Moni omistaja oli tyytyväinen työhömme. Oli mukava tunne kun kummankin treenihevoseni omistajat kysyivät josko haluaisin jatkaa työskentelyä niiden kanssa. Mainittakoon että Emblan omistaja tuli ihan Norjasta asti katsomaan hevostaan :)

Nyt meillä on loppukiri kirjallisten aineiden suhteen ja viimeiset kokeet huomenna ja keskiviikkona. Ajatukset tosin harhailevat jo tulevaisuudessa ja keskittymistä on vaikea löytää. Kokeiden jälkeen menen pariksi päiväksi Elvarille Hvolsvölluriin ja pääsen ratsastamaan mm. Ás:illa joka on otettu sisään joitan päiviä sitten. Sitten sunnintaina pitkään odotettu lento kotiin :) Joululoma suunnitelmissa on rentoutumista ja varmaan myös vähän ratsastelua Veeran kanssa! Aion jatkaa myös työskentelyä oman ensimmäisen kasvattini Þristurin kanssa - jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti