keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Treenihevosten koe ja muita kuulumisia.

Joo'o nyt on vihdoinkin koko kevään kestänyt harjoittelu ohi! Tänään oli treenihevosten koe.. Ja läpäisin sen kunnialla. Sain tietää että sain kahden tamman kanssa täydet kympit ja kolmannenkin kanssa 8.7. Eli taidan siis voida olla tyytyväinen talven työhön, aika kiva tunne.

Olen ollut koko talven melko rauhallinen kilpailujen ja näytöksien suhteen, mutta nyt viimeinkin viime viikonloppuna päätin näyttää hieman talven työn tuloksia. Reykjavíkissä oli suuri ratsastusnäytös johon valittiin ratsukoita ja minua pyydettiin tulemaan Gormurin ja Pandóran kanssa. Näytös meni hyvin kummankin kanssa. Olen kuullut jälkeenpäin posiviivisia kommentteja kummastakin.



Hieman ikäviäkin uutisia.. Islannissa on flunssa-aalto käynnissä! Monelle tallilla on toiminta täysin pysähdysissä ja tauti tuntuu kestävän useita viikkoja. Meidänkin tallissa on kolme tammaa alkanu yskiä. Huono aika, juuri kun kisat, näyttelyt ja karsinnat on alkamassa. Ollaan aika stressaantuneita, emme voi kuin toivoa parasta ja valmistautua siihen että kohta koko toiminta on stopissa,..
Kuulemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti