torstai 24. helmikuuta 2011

Uff ja Puff !!

Luulen että siellä jossain on pari uteliasta silmää ja korvaa, jotka haluavat tietää miten siellä "Meistaradeildissä" nyt sitten meni... No kerrotaan.. Persiilleenhän se meni :P

Osallistuin Ás:illa töltti kilpailuun ja se olisi kakannut pyksyihinsä jos sillä olisi sellaiset ollut ;) Suuri katsoja määrä, kuuluttaja, salamavalot ja musiikki saivat sen kauhun valtaa kaikesta huolellisesta valmistautumisesta huolimatta..

Ás ei ollut uskaltaa mennä sisälle radalle ja oli sen jälkeen kauhusta jäykkänä hitaassa töltissä. Ensimmäinen temponlisäys sujui tosi hienosti mutta toinen oli katsojien puoleisella sivulla ja silloin se pelästyi ja hyppäsi sivulle, sama tapahtui lisätyssä töltissä. Tämä johti tietenkin siihen että pisteen putosivat todella mataliksi.

Olin erittäin pettynyt suorituksen jälkeen, mutta oli kiva huomata kuinka kannustavia kaikki sarjan ratsastajat olivat. He kannustivat ja kiinnittivät eniten huomiota siihen että suoriuduin suorituksesta kunnialla SUURISTA vaikeuksista huolimatta ja kuinka kivalta Ás näytti silloin kun se toimi oikein.

Jälkeenpäin voisi jossitella että olisi kannattanut mennä Gormurillä jne. mutta en siihen kuitenkaan rupea.

Jos jotain positiivista tästä asiasta löytää niin ainakin se että saimme kokemusta huimasti! Sain myös yhden mukavan puhelun tänään. Minulle soitettiin Eidfaxista (islantilaisesta hevoslehdestä) ja kysyttiin josko suostuisin haastatteluun. He olivat ihastuneita suorituksen hyviin osioihin ja halusivat kysyä suoraan minulta, mitä oikein tapahtui.
Jos joku haluaa lukea haastattelun, niin se löytyy täältä: http://eidfaxi.is/frettir/2011/02/stefnir-hatt-med-vidtal-vid-hennu-johonnu-siren

Siitä saa edes vähän selvää jos käyttää esim. Google transelater:ia

Paras jatkaa harjoituksia vastoinkäymisistä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti